Op 26 mei 2018 is het weer zo ver. De 5e editie van "Mooi door de Ooij".

 

Na het succes van de vier tochten, en het stijgende aantal deelnemers, heeft de organisatie ook dit jaar weer zijn tanden gezet in de uitdaging om dit evenement opnieuw te organiseren.

 

Bij de editie 2016 zagen we voor het eerst deelnemers van buiten de NSV-kring, en in 2017 waren het er meer! Zeker 15% van de deelnemers had geen enkele connectie met de club en was puur afgekomen op de tocht zelf. Fantastisch! We hopen hen dan ook dit jaar weer te mogen verwelkomen en dat zei ook weer aanhang met zich mee nemen. Zo groeit "Mooi door de Ooij" ieder jaar wat verder.

 

Een dag sportief genot door de prachtige omgeving van Nijmegen. Te beginnen in de Ooijpolder. Uitzicht over de polder bied een schitterende sfeer aan de ene kant, en de bossen en bergen aan de andere kant.

 

Dit jaar zullen de fietsroutes weer anders zijn dan voorgaande jaren, maar we nemen alle leuke klimmetjes natuurlijk nog altijd mee! Er zijn twee routes te rijden, één van 90 en één van 120 kilometer. De exacte routes worden zo snel mogelijk bekend gemaakt.

 

Startend in de polder komt nog altijd alles aan bod, vlak, heuvels, bergen, alles wat er in de omgeving maar te vinden is.

Voor de skeeleraars is er een ronde van 28 kilometer, deze kan echter 2 of, indien er genoeg animo voor is, zelfs 3 keer worden verreden.

De Tocht

Mooi door de Ooij wordt mede mogelijk gemaakt door:

© 2014 - 2017 Feduso Multimedia | Software, Rijksstraatweg 171, 6573 CN, Beek - Berg en dal

Voor een volledige sponsorlijst klik hier

Oortjeshekken

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now